Update

Met een groep van meer dan 120 buurtbewoners en betrokkenen zijn we gestart met het participatietraject voor de herontwikkeling van de Rode Kruis locatie aan de Sportlaan Den Haag. Naar aanleiding van de presentatie van de eerste analyse, kansen en gemeentelijke kaders was er tijd om vragen, ideeën, kansen en zorgen te uiten aan de thematafels. Meer dan 250 post-its zijn geplakt! Vanuit de buurt werd er onder andere aandacht gevraagd voor woningen voor alle leeftijdsgroepen, zorgvoorzieningen en verbetering van verkeersveiligheid rondom de locatie.

Alle vragen die zijn gesteld tijdens de thematafels en via de formulieren zullen we beantwoorden in een Vraag en Antwoord-overzicht die op deze website geplaatst worden.

Jullie feedback en input zullen we, waar mogelijk, verwerken in de ‘spelregels en kaders’. Daarnaast zullen we, samen met de afdeling Stedenbouw van de gemeente Den Haag, onze verkenning uitbreiden met een aantal programmatische en ruimtelijke modellen.

De komende periode zullen we u, via deze website, meerdere vragen stellen zodat wij alle zorgen, wensen en ideeën kunnen meenemen. Doet u mee?

De eerste bewonersbijeenkomst terugkijken? Klik hier. Hieronder vindt u ook de PDF presentatie die gegeven is tijdens participatiebijeenkomst.