Grote belangstelling eerste participatiebijeenkomst herontwikkeling Rode Kruislocatie

Meer dan 120 buurtbewoners en betrokkenen waren aanwezig bij de eerste participatiebijeenkomst voor de herontwikkeling van de voormalige Rode Kruislocatie aan de Sportlaan in Den Haag. Na de presentatie van de eerste analyse, kansen en gemeentelijke kaders was er tijd om vragen, ideeën, kansen en zorgen te uiten aan de thematafels.

Er zijn meer dan 250 post-its geplakt! Vanuit de buurt wordt onder andere aandacht gevraagd voor woningen voor alle leeftijdsgroepen, zorgvoorzieningen en verbetering van verkeersveiligheid rondom de locatie.

Alle vragen die zijn gesteld tijdens de thematafels en via de formulieren zullen we beantwoorden in een Vraag en Antwoord-overzicht dat op deze website komt te staan.

Jullie feedback en input zullen we, waar mogelijk, verwerken in de ‘spelregels en kaders’. Daarnaast breiden we samen met de afdeling Stedenbouw van de gemeente Den Haag onze verkenning uit met een aantal programmatische en ruimtelijke modellen.

De komende periode stellen we u, via deze website, meerdere vragen zodat wij alle zorgen, wensen en ideeën kunnen meenemen. Doet u mee?

Klik hier om de eerste bewonersbijeenkomst terug te kijken.

Hieronder vindt u ook de PDF presentatie die gegeven is tijdens participatiebijeenkomst.